CijferMeester Wellseind

Administratiekantoor voor uw administratie, bedrijfsadviezen en belastingzaken

Vanuit ons huis in Wellseind verzorg ik de administratie / boekhouding en belastingzaken van bedrijven in de categorie starters tot en met de gevorderde ondernemers met het nodige personeel. Naast administratie verzorg ik ook de salarissen van uw personeel.

Uw volledige ontzorging (op dit gebied) is mijn streven, u wilt immers zeker weten dat dergelijke zaken goed geregeld zijn. 

Hiervoor ruim 20 jaar financieel directeur geweest, ik weet dus wat er bij komt kijken om een onderneming te managen en te besturen.

Ik heb me aangesloten bij landelijk opererende CijferMeester organisatie (ruim 60 kantoren in het land). Door de gedeelde centrale faciliteiten (o.a. state-of-the-art software en top-fiscalisten) en lage lokale kosten kan ik de ondernemer zeer aantrekkelijke tarieven aanbieden. Ik zeg wel eens: "de ondernemer krijgt controllersdiensten tegen boekhouderstarieven".

U kunt bij mij alle kanten op: de bekende schoenendoos, zelf alles boeken en in ordners bijhouden, of alles scannen en zelfs benzinebonnetjes fotograferen en geheel papierloos de administratie voeren. We kunnen de taken ook verdelen: u bijvoorbeeld het factureren en debiteurenbewaking en ik de rest, gewoon samen werken ("in the cloud") vanaf de bank. Incasseren/aanmanen, alles kan geautomatiseerd.

Grafische inzichten in uw resultatenrekening en balans? Dat vind ik gewoon standaard.

Ik werk met op uw wensen afgestemde vaste maandtarieven waarbij u dus vooraf weet wat het gaat kosten, en als u toch wat extra vragen heeft, dan kost dat niets extra's!

Geïnteresseerd?